Zoek

De nieuwe Hobby caravans 2020

De nieuwe Hobby caravans 2020

In 2020 worden er een aantal nieuwe indelingen beschikbaar gemaakt voor diverse Hobby caravans. De Prestige-serie krijgt volgend jaar twee nieuwe indelingen. Bij de Hobby Excellent is er een wisseling tussen het interieur van modellen. Verder zijn er voor de bekende Luxe-serie volgend jaar vijf nieuwe indelingen beschikbaar gemaakt. De indelingen van Premium en Ontour zijn hetzelfde gebleven. Er zijn wel nieuwe achterzijdes bijgekomen voor meerdere caravan modellen. 

Hobby Ontour 2020

De Ontour is een serie van lichte caravans die geschikt is voor kleine auto’s. De indeling van deze serie blijft bijna gelijk aan de huidige serie. Volgend jaar zijn er nog steeds vier verschillende indelingen beschikbaar, waarvan er één indeling is die stapelbedden heeft. De enige grote verandering voor de Hobby Ontour serie is dat de modellen 2020 nieuwe achterzijdes en andere rangeergrepen hebben gekregen. 

Hobby De Luxe-serie 2020

Net als de andere series krijgt de Hobby De Luxe-serie volgend jaar ook nieuwe achterzijdes. In 2020 zijn er vijf nieuwe indelingen verkrijgbaar voor deze serie, waardoor er in totaal 18 indelingen beschikbaar zijn. De nieuwe indelingen zijn de 440 SF, 460 SFf, 540 FU, 540 UFF en de 650 KFU. Deze indelingen zijn geheel nieuw voor deze serie.

Hobby De Luxe Edition 2020

Voor de Hobby De Luxe Edition zijn er volgend geen wijzigingen op het gebied van indelingen. Voor deze serie zijn er volgend jaar nog steeds zes indelingen beschikbaar. Vier van deze indelingen hebben een kinderkamer en bij twee daarvan is er een keuze tussen een 2- of 3-voudig stapelbed. Net als de andere series heeft de Hobby De Luxe Edition volgend jaar ook een nieuwe achterzijde.

Hobby Excellent 2020

De Hobby Excellent is volgend jaar ook bijna hetzelfde als nu. Alle modellen krijgen vanaf nu wel standaard een contactdoos in de voortent. Daarnaast vervalt de 560 KMFe en wordt vervangen door de 650 UMFe. Deze indeling is al bekend van de andere series.

Hobby Prestige 2020

De Hobby Prestige krijgt volgend jaar twee nieuwe indelingen, namelijk de 560 FC en 720 WQC. Er zijn in 2020 dus in totaal elf indelingen beschikbaar voor deze serie. Het meest merkwaardige aan de nieuwe indelingen is dat de 560 FC een hoekkeuken heeft, waardoor de rondzit groter wordt. Ook heeft deze caravan aan de voorkant een badkamer met een douche en daarnaast een Frans bed. Net als de Hobby 560 FC heeft de Hobby 720 WQC ook een hoekkeuken met een ruime rondzit. Doordat de 720 WQC wat groter is, heeft hij een dwarsgeplaatst queensbed en een grote badkamer die de hele breedte van de caravan inneemt. De 560 FC en 720 WQC hebben allebei boven de zitgroep een panoramaraam.

Hobby Premium 2020

In 2020 zal de Hobby Premium vrijwel ongewijzigd zijn ten opzichte van dit jaar. Er zijn nog steeds zes indelingen beschikbaar. Er zijn wel wijzigingen aan deze serie, namelijk de nieuwe lichtmetalen velgen en het nieuwe bedieningspaneel.

Bekijk waar bij u in de buurt Hobby caravans beschikbaar zijn.

5/5 - (1 stemmen)